voorzieningen

Wifi

Op het terrein en in de accomodaties kunt u gebruik maken van draadloos internet

Sanitaire voorzieningen.

In het sanitairgebouw treft  u naast de gewone douches ook nog een verwarmde familiedouche aan. Voor de campingwas kunt u gebruik maken een wasmachine en –droger. Een deel van onze energievoorziening komt van zonnepanelen. Zo dragen wij ons steentje bij aan het milieu.

Informatie over de omgeving.
Wij hebben uitgebreide informatie over de omgeving voor u beschikbaar. Actief of juist ontspannen? Cultuurhistorie of  een lange wandeling door bossen? U kunt hier figuurlijk en letterlijk veel kanten op. De bossen van Drenthe en  het water van Overijssel zijn dichtbij.

Fietsen of auto huren, gratis magnetron.
U kunt bij ons fietsen of een auto huren en voor het opwarmen van eten en drinken kunt u gebruikmaken van de magnetron in de “leeskeet”. Ook makkelijk voor trekkers.

Italiaanse keuken bij de tent.
Bij het plaatselijke restaurant kunt u de lekkerste pizza’s en pasta’s bestellen. Terwijl u alvast een glaasje wijn drinkt, wordt de maaltijd gemaakt en even later keurig bij uw tent of caravan bezorgd. Eet smakelijk.

Spontane activiteiten op de camping.
Bij ons ontstaan activiteiten spontaan. En juist dat vinden mensen vaak leuk. We doen het voor elkaar en mét elkaar. Dat geeft een bijzonder gevoel en een speciale onderlinge band. Daarom komen mensen ook graag weer bij ons terug.

Het terrein is de mooiste speelvoorziening.
De vele bomen en struiken op de camping zijn voor jonge kinderen al een belevenis op zich. Urenlang vermaken ze zich op het avontuurlijke terrein. Daarnaast kunnen ze terecht in de speeltuin. En als u ze even kwijt bent, vindt u ze waarschijnlijk terug in de “leeskeet”. Lekker lezen of een spelletje doen. Smikkelaars kunnen zich hier tegoed doen aan een ijsje.

logos

contact

Marianne, Beau, Cas & Dirk Peters
Boekelterweg 15
8392 TT Boijl
tel: 0561-421454
mail:info@bekhofschans.nl