uit eten of thuis eten

Theeschenkerij De Buytenplaets ligt net buiten de bebouwde kom van Noordwolde, in De Friese Wouden. De theeschenkerij staat in een prachtige tuin vol tuinkamers, waar u bij mooi weer heerlijk privé kunt zitten. Lekker in de schaduw of juist in de zon.

Bij Herberg Het Volle Leven kunt u op culinair gebied genieten. Het eten weerspiegelt liefde voor de natuur en liefde voor lekker koken. Eigenaarkok Yt van der Ploeg kookt  voor u dagelijks een verrassend driegangenmenu met Bourgondisch vegetarische heerlijkheden, waarin de smaak van het seizoen volop aanwezig is.

De pannenkoekkok van Sams Pannenkoekerij serveert ongeveer 25(!) soorten pannenkoeken in een wisselend assortiment. Naast het buiten terras ligt een prachtige doolhof-speeltuin Daarnaast ook nog eens voor de niet pannenkoek liefhebbers soepen, pasta’s, fantasierijke tosti’s en diverse voor- en nagerechten.

In het mooie gebied van het Drents Friese Wold, aan de rand van Appelscha, staat restaurant ‘de Posthoorn’, met een zonnig terras gelegen aan de doorgaande route van het centrum van Appelscha naar het bezoekerscentrum van het ‘Drents-Friese Wold’. De menu’s zijn afgestemd op de seizoenen en er wordt gekookt met verse voornamelijk biologische producten uit de regio. De vers gemaakte kersen-monchoutaart moet je komen proeven!

Gasterij het Hof van Oldeberkoop biedt gastvrijheid in een sfeervolle ambiance. Door de gevarieerde  kaart treft u hier ook een gevarieerd publiek. Voor zowel de grote als de kleinere beurs bieden zij een ruime keuze voor de snelle hap, of voor een uitgebreid diner…

logos

Kontakt

Marianne, Beau, Cas & Dirk Peters
Boekelterweg 15
8392 TT Boijl
tel: 0561-421454
mail:info@bekhofschans.nl