Reacties van onze klanten

gerrit en hanny lammers  27 juli 2012wat een fijne ontvangst, mooie plek om te staan, een grazend paard bij de camper en een gratis vogelconcert. Het verjaardagsfeestje was ook gezellig.We mochten ons eigen taartje versieren. Omgeving fantastisch mooi wij komen hier zeker terug.

Janneke en Juha Hijmans op 3 juni 2012Dank voor de goede zorgen in het afgelopen weekend.Wat hebben jullie een prachtig plekje!

Martin Dopmeijer 29 mei 2012Prachtige camping, vriendelijke ontvangst, mooie ruime en groene plekken. Zeker behorend tot onze favorieten. We komen beslist terug.

Bart Valom  09 november 2012Mooi terrein, vriendelijke ontvangst inclusief een kruiwagen hout voor de vuurkorf, best wel fijn begin november. Fijne camping!

M. van Es 07 november 2012Gastvrij ontvangen met hout voor de vuurkorf. Heel mooi terrein.

Fam. Gillebaard 07 februari 2012Augustus 2010 waren wij voor het eerst sinds jaren weer eens op een natuurkampeerterrein. En wat voor 1! Geweldig! Je voelt je meer dan welkom, ruime plaatsen, leuke mensen, gezellig sanitair, prachtige bloemen en ’s avonds waxinelichtjes bij het sanitair, aangestoken door Geertje. Wij voelden ons thuis. Zelfs de hond is echt welkom. De kinderen (7+4)hebben 2 weken gespeeld met leeftijdsgenootjes. Werkelijk geen kind aan gehad. Ook de omgeving is prachtig. Marianne, Dirk, Beau en Cas, Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid en goede zorgen.

Els en Niek: Vakantie juni 2010. Hoe vaak kom je een camping tegen waar je met bewondering aan terugdenkt? Waar je, bij aankomst en de eerste verkenning, direct zei: “Ja”. Het is me in de voorbije 50 jaar weinig overkomen, maar de Bekhofschans is zo’n camping. Waarom heeft die camping dat nou wel? En wat heeft ze dan?. Zon en schaduw. Waar treft u zo’n varieteit aan van vogels en beplanting? Hoog en laag, jong en oud. De geuren? En het verkoelende effect dat alleen oude hoge bomen kunnen bieden? Het bestaat. Privacy. “Goedemorgen, goedemiddag, goedenavond.” Elke keer als je water haalt, afwast, wast of plast. Is niet nodig. Vrij lopen en kijken, zonder weg te hoeven kijken. Het kan. Een camping met zoveel harmonie en respect voor kampeerders behoudt als vanzelf haar rust en stilte. Blijft er dan niks te wensen over? Ja, wel. Wat extra haakjes in douche en washok voor handdoek en kleren. Kom naar de Bekhofschans, heel-heel veilig voor de kleintjes, en geniet, geniet, geniet. Els en Niek.

Ernst Wilcke : Vakantie op de Bekhofschans. Augustus 2010. De eerste keer dat we hier waren. We komen aan en mijn vriendin stapt uit. Daar treft ze Marianne die ons een warm welkom heet en ons informeert waar we kunnen gaan staan. We krijgen een plek toegewezen in de buurt van de sanitaire voorzieningen die ruim is en genoeg privacy heeft. Ieder stukje is omzoomt door een stuk haag en ons stukje ligt aan de rand van de camping zodat we er makkelijk met onze honden uit kunnen. Er wordt fijn meegedacht door Marianne en Dirk. Er fietsen en lopen veel jonge kinderen rond, volop leven en gezelligheid dus. Ik ben rolstoelafhankelijk en mijn wederhelft is niet goed ter been dus we hebben hulptroepen georganiseerd die voor ons de tent opzetten. Dirk gaat meteen aan de slag om het voor mij wat makkelijker te maken. Er wordt een opritje gemaakt en een deur wordt nog wat aangepast, alle medewerking dus zodat ik met de rolstoel vooruit kan. Er is van alles te doen in de omgeving, maar we hebben ook veel tijd op de camping doorgebracht en van de rust genoten. Kortom een heerlijke vakantie en op een fijne plek waar je kunt relaxen en je welkom weet! Wij willen Marianne, Dirk, Beau en Cas dan ook bedanken. Erg leuk dat jullie zo dicht bij de mensen staan. Groeten fam. Wilcke (Lent).

Monique Verhoeven: In de meivakantie zijn we voor het eerst gaan kamperen op de Bekhofschans. Het beviel ons er zo goed, dat we alles hebben laten staan en het volgende weekend weer terug zijn gegaan. Normaliter gaan we in de zomervakantie naar zuidelijke oorden, maar dit jaar beginnen we in Boijl, om daarna pas naar het zuiden af te zakken. En wat maakt deze camping nou zo speciaal? Het is er magisch, de enorme rust en het prachtig ingerichte terrein onze kinderen, zijn vanaf het moment dat ze uit de auto stapten begonnen met spelen en hielden daar weer mee op toen we naar huis gingen. Het terrein is compleet afgebakend, en overzichtelijk, maar biedt ook veel privacy. Je hoeft je over je kinderen geen zorgen te maken, en dat is voor de ouders ook wel eens prettig, zo kom je nog eens aan een boek toe met op de achtergrond de muziek uit de natuur van de vele vogels. De campingbeheerders hebben veel energie gestoken in het sanitair, er is een luxe badkamer geschikt om met je hele gezin te douchen en je kleintjes te badderen. Kortom een heerlijke camping om lekker in de natuur te zijn, waar het voor kinderen en volwassen goed toeven is.

Theo Assmann: Op deze camping kun je echt tot rust komen; de ruime plaatsen vind ik erg prettig.Van de vele campings die ik heb gezien vind ik dit toch echt de mooiste plek. De lokatie is een evenwichtig samenspel van natuur en rust hetgeen uniek is in dit drukke nederland.

Suzan Edelijn: Een werkelijk prachtige plek ; genieten van natuurschoon en een prachtige sterrenhemel. Ook de eitjes voor het ontbijt maken je vakantiegevoel compleet!!

barry rutten: Een prachtig gelegen terrein met heel veel natuur. Ook op de camping, op niet bezette plaatsen graast een paard, verwacht dus geen stek met een grasveld als een biljartlaken maar gewoon prachtig natuurlijk. De plaatsen zijn van goede omvang omrand met bossage. In de nok van het toiletgebouw broedde er zwaluwen. Dus heel veel natuur, ook in de omgeving. Lichtvervuiling was afwezig, je hoort echt de vogels fluiten. Ook was het fijn stil toen wij er waren. Kortom, wij (senioren) hebben genoten van de camping en de natuur.

Barry Ruten: Prachtig gelegen terrein in een schitterend coulisse landschap. Nog een rustige omgeving zonder lichtvervuiling. Op het terrein is ook volop natuur, een paard graast op de niet in gebruik zijnde plaatsen. In de nok van het wasgebouw was een nest zwaluwen, dus volop natuur aanwezig.Ook veel andere vogels op de camping en directe omgeving, prachtige plaatsen met bossage omrand.

Mark de Jonge: Deze camping was de directe aanleiding om lid te worden van de natuurkampeerterreinen. Heel mooi en rustig. Je moet echt even het terrein oplopen om deze inschatting te kunnen maken. Vanaf de weg is de camping nauwelijks zichtbaar.

Ria de Haan: We hebben bijzonder genoten op deze camping. Rustig, mooi, oog voor detail, en verschillende mooie verhalen en gedichten her en der hangend. We hebben al zeer veel Natuurkampeerterreinen bezocht, maar dit is zeker 1 van de mooiste! We komen zeker terug!

Ruud Groeneveld: Heerlijk weekendje bij Dirk en Marianne vertoefd. Prima camping om lekker in alle rust bij te tanken, ze hebben zelfs dagelijks de NRC!

logos

contact

Marianne, Beau, Cas & Dirk Peters
Boekelterweg 15
8392 TT Boijl
tel: 0561-421454
mail:info@bekhofschans.nl